Meni

Za Sve Srbe

BIOGRAFIJA POZNATIH SRPSKIH PJEVACA

BAJA MALI KNINDZA

-MIRKO PAJCIN POZNAT KAO BAJA MALI KNINDZA JE SRPSKI NARODNI PJEVAC I KANATAOR BAJA JE POZNAT ZA KRAJISKE PJESME, PATRIOTSKE I PJESME POSVECENE ALKOHOLU. BAJA JE IZDAO PREKO DVADESET ALBUMA OD PRVE KASETE "NEDAM KRAJINU" 1991 GOD.
-BAJA JE RODJEN 13/10/1966 GODINE U SELU GUBINU, BAJA IMA STARIJEG BRATA KOJI SE ZOVE NOVO, PRVA PJESMA KOJU JE BAJA NAPISAO MNOGO J EPOPULARNA ZOVE SE "NEMA RAJA BEZ RODNOGA KRAJA" NEKE OD NJEGOVIH NAJPOPULARNIJIH PJESAMA SU "DODJI KUCI VOJVODO" "BOZIC JE" "ZOVE DINARA" "PJEVAJ SRBIJO" "DUNI VJETRE MALO PREKO JETRE". BAJA ZIVI U BEOGRADU SA SUPRUGOM I DJECOM, PJEVA PO SRBIJI, RS, SLOVENIJI ALI PRAVI KONCERTE NA SVE STRANE.


MILOMIR MILJANIC MILJAN 

-MILOMIR MILJANIC MILJAN JE SRPSKI NARODNI PJEVAC I GUSLAR, POZNAT JE U FOLK MUZICI ZA NACIONALISTICKE PJESME KAO "STA BI REKO NJEGOS" "GLEDAJ ORLE" "POSTADOSMO DVA NARODA", IZDAO JE PET ALBUMA OD 2005 GOD. MILOMIR JE RODJEN 14/6/1963 U BANJANIMA KOD NIKSICA, OD OCA GAVRILA I MAJKE DANICE. UZ OCA MILOMIR JE POCEO DA SE ZANIMA GUSLAMA I EPSKOJ POEZIJI OD SEDAM GODINA. MILOMIR JE NAJMLADJI OD CETVORO DJECE (DVA BRATA I SESTRA). MILOMIR SADA ZIVI U SRBIJU SA SUPRUGOM MARIJANOM I TROJE DJECE ( SIN VLADIMIR I CERKE ANDRIJANA I BOJANA ). U 2005 GODINI MILOMIR JE IZDAO PRVI FOLK ALBUM :PITAJU ME KO SAM", NAPORAVIO JE DUET SA VEROM MATOVIC "IZBEGLICA" KOJA JE POSTALA JEDNA OD NJEGOVIH NAJVECIH HITOVA. MILOMIR JE MNOGO POPULARAN U HERCEGOVINU, REPUBLIKU SRPSKU CRNU GORU SRBIJU I U SRPSKU DIJASPORU. USPJESNO JE ZAVRIO KONRECTE U AUSTRALIJU, AMERIKU, KANADI I U EVROPI MILJANIC JE POSTAO NAJTRAZENIJI PJEVAC U DIJASPORI, POSEBNO U AMERICI I AUSTRALIJI MILOMIR JE DOBIO HIT GODINE NA TV-DIGA SAT I JEDAN OD NAJTRAZENIJIH SPOTOVA NA DUGU.

-NARODNI ALBUMI MILOMIRA MILJANICA
  1. PITAJU ME KO SAM
  2. POSTADOSMO DVA NARODA
  3. PLACE DRINA
  4. DA SE NE ZABORAVI 
  5. IDEM TAMO DJE ME VOLE

  
 Српски гуслар
Сава 3. Станишић

Рођен 16.08.1984. године у Пећи. Поријеклом из племена Бјелопавлићи, село Винићи. Секретар ДГ "Стара Херцеговина". Запослен у Министарству правде. Један од најперспективнијих гуслара и епских пјесника у српском роду.
Poruke
200

Player
Slusajte nas preko playera

Anketa
Dali priznajete nezavisnost Kosova?
Ukupno odgovora: 311

Marketing

Broj posetioca
Free Counter

ZA SVE SRBE      Free website builderuCoz